Bestel een boek

Bestel via dit formulier uw boek en u ontvangt bericht wanneer het voor u klaarstaat. Nederlandse boeken kunnen meestal al de volgende werkdag in huis zijn, bij anderstalige boeken varieert de levertijd. Wij informeren u er graag over. U ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van uw bestelling per mail.

Even niet in de gelegenheid naar de winkel te komen? Wij bezorgen ook aan huis. Bezorging in de stad Utrecht en nabije omgeving is gratis, voor overige bestemmingen vragen wij een bijdrage van €3,50 in de verzendkosten. U ontvangt een factuur per e-mail of bij de bezorging van het boek.

U kunt via onderstaand bestelformulier 3 verschillende titels bestellen. Wilt u meer titels bestellen of wilt u informatie over grotere bestellingen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons: 030-2310800.

Vul hieronder de gegevens van het gewenste boek in:


Uw gegevens


Adres voor bezorging


LET OP!

Het komt zo nu en dan voor dat het formulier ‘blijft hangen’ bij het plaatsen van de bestelling. Wilt u dan de bestelling opnieuw invullen? Lukt het alsnog niet volstaat een e-mail met uw bestelling naar: boekhandel.bijleveld@gmail.com. Bellen mag natuurlijk ook: 030-2310800

Lees hier onze privacyverklaring