Bestel een boek

Bestel via dit formulier uw boek en u ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van uw bestelling per mail.

U kunt uw boeken ophalen bij de winkel. Dit gebeurt op afspraak en enkel wanneer u boeken besteld heeft. U krijgt telefonisch bericht wanneer het bestelde boek voor u klaarligt.

Wij bezorgen ook aan huis. Bezorging in de stad Utrecht en nabije omgeving is gratis, voor overige bestemmingen vragen wij een bijdrage van €3,50 in de verzendkosten. U ontvangt een factuur ter betaling per e-mail of bij de bezorging van het boek.

U kunt via onderstaand bestelformulier 3 verschillende titels bestellen. Wilt u meer titels bestellen of wilt u informatie over grotere bestellingen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons: 030-2310800.

Vul hieronder de gegevens van het gewenste boek in:


Uw gegevens


LET OP!

Het komt zo nu en dan voor dat het formulier ‘blijft hangen’ bij het plaatsen van de bestelling. Wilt u dan de bestelling opnieuw invullen? Lukt het alsnog niet volstaat een e-mail met uw bestelling naar: boekhandel.bijleveld@gmail.com. Bellen mag natuurlijk ook: 030-2310800

Lees hier onze privacyverklaring