Bestel een boek

Bestel via dit formulier uw boek en u ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een bevestiging van uw bestelling per mail.

Wij bezorgen aan huis. Bezorging in de stad Utrecht en nabije omgeving is gratis, voor overige bestemmingen vragen wij een bijdrage van €3,50 in de verzendkosten. U ontvangt een factuur ter betaling per e-mail of bij de bezorging van het boek.

Vanaf 10 februari kunt u uw boeken ook ophalen bij de winkel. Dit gebeurt op afspraak en enkel wanneer u boeken besteld heeft. U krijgt telefonisch bericht wanneer het bestelde boek voor u klaarligt. Kom niet op de bonnefooi, we mogen u dan niet voorzien van uw boek en ook spontane verkoop tijdens het ophalen van uw bestelling is helaas niet toegestaan.

U kunt via onderstaand bestelformulier 3 verschillende titels bestellen. Wilt u meer titels bestellen of wilt u informatie over grotere bestellingen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons: 030-2310800.

Vul hieronder de gegevens van het gewenste boek in:


Uw gegevens


LET OP!

Het komt zo nu en dan voor dat het formulier ‘blijft hangen’ bij het plaatsen van de bestelling. Wilt u dan de bestelling opnieuw invullen? Lukt het alsnog niet volstaat een e-mail met uw bestelling naar: boekhandel.bijleveld@gmail.com. Bellen mag natuurlijk ook: 030-2310800

Lees hier onze privacyverklaring